Page 88 - Zsiráf Magazin - 2016. március
P. 88

6



















            Zs       És még dolgozol a vendéglátásban?




                       Nem, már csak vendégként va-
            BM gyok jelen. Örülök, hogy lezárult,
            de kissé keserédes érzéssel megfűszerezve.
            Nagyon szeretem a gasztronómiát, nagyon
            szeretek jókat enni, szeretem azokat az étter-
            meket, ahol tényleg vendéglátás folyik. Sze-
            rencsére azt látom Magyarországon, hogy
            pár éve elkezdődött egy pozitív változás itt
            is. Rengeteg olyan hely van már, ahol igazi
            vendéglátás folyik, igazi vendéglátókkal, akik
            meg akarják ismerni az emberek igényeit.
            Arról a fajta vendéglátásról beszélek,  ahol
            érzed, hogy egyfajta bensőséges, családias
            légkör vesz körül. Ahol mindenkivel tudsz két
            kedves mondatot váltani, hellyel, étellel ital-
            lal kínálnak, és meg akarják ismerni az igazi
            igényeidet.


                     Mindig keresed az új kihívásokat.
            Zs Van-e valami új dolog, amit még
            tervezel megvalósítani?


                       Minden ilyen terv mögött egy nő
            BM áll. Az én esetemben sincs ez más-
            ként. A feleségem hajt az újabb kihívások felé.
            Ő sokkal szélesebb spektrumban látja a vi-
            lágot. Több aspektusból tud megközekíteni
            problémaköröket, mely inspiratívan hatnak
            számomra egy újabb terv megvalósításánál.
            Viszont azt hiszem most nincs új projekt a
            láthatáron. Egyelőre a meglévőkre koncent-
            rálok. Mindemellett persze az ember folya-
            matosan kutat, és gyűjti az új információkat.
            Ha külföldre megyek mindig figyelem azt,
            hogy miket lehet elsajátítani, miből lehet ih-
            letet meríteni. De egyfajta utazás az is, ha az
   83   84   85   86   87   88   89   90