Page 88 - Zsiráf Magazin - 2016. március
P. 88
6
Zs És még dolgozol a vendéglátásban?
Nem, már csak vendégként va-
BM gyok jelen. Örülök, hogy lezárult,
de kissé keserédes érzéssel megfűszerezve.
Nagyon szeretem a gasztronómiát, nagyon
szeretek jókat enni, szeretem azokat az étter-
meket, ahol tényleg vendéglátás folyik. Sze-
rencsére azt látom Magyarországon, hogy
pár éve elkezdődött egy pozitív változás itt
is. Rengeteg olyan hely van már, ahol igazi
vendéglátás folyik, igazi vendéglátókkal, akik
meg akarják ismerni az emberek igényeit.
Arról a fajta vendéglátásról beszélek, ahol
érzed, hogy egyfajta bensőséges, családias
légkör vesz körül. Ahol mindenkivel tudsz két
kedves mondatot váltani, hellyel, étellel ital-
lal kínálnak, és meg akarják ismerni az igazi
igényeidet.
Mindig keresed az új kihívásokat.
Zs Van-e valami új dolog, amit még
tervezel megvalósítani?
Minden ilyen terv mögött egy nő
BM áll. Az én esetemben sincs ez más-
ként. A feleségem hajt az újabb kihívások felé.
Ő sokkal szélesebb spektrumban látja a vi-
lágot. Több aspektusból tud megközekíteni
problémaköröket, mely inspiratívan hatnak
számomra egy újabb terv megvalósításánál.
Viszont azt hiszem most nincs új projekt a
láthatáron. Egyelőre a meglévőkre koncent-
rálok. Mindemellett persze az ember folya-
matosan kutat, és gyűjti az új információkat.
Ha külföldre megyek mindig figyelem azt,
hogy miket lehet elsajátítani, miből lehet ih-
letet meríteni. De egyfajta utazás az is, ha az