Page 78 - Zsiráf Magazin - 2016. január
P. 78

4

            CRUNCHY FRANCIA TOAST



            A pirítós megbolondított változata még egy
            kis édes, cukros csavarral. Miután a kenyér-
            szeletet belemártottad a tojásos, tejes, cuk-
            ros, fahéjas masszába, sütés előtt forgasd
            meg roppanós gabonapehely keverékben.
            Garantáltan finom és különleges is, főleg ak-
            kor, ha valami izgalmasabbra cserélnéd az
            átlagos, bejáratott bundáskenyeret.









































            FORMÁS TÜKÖRTOJÁS




            Számtalan variációjával találkozhatsz manap-
            ság a tükörtojás elkészítésének, de a legújabb
            és legdivatosabb a kisállat, szívecske vagy
            épp arc formában tálalt reggeli fehérjeforrás.
            Nincs más dolgod, mint az olajos serpenyőre
            helyezni a formát és beleütni a tojást, majd
            megvárni, míg néhány perc alatt készre sül.
            További trükk: ha nem szeretnél tojásformá-
            ra költeni, ízletes hagymakarikában szabályos
            kör alakú tojásokat készíthetsz. Helyezd a tá-
            nyérodra, fogyaszd friss zöldséggel és egy
            nagy pohár narancslével!
   73   74   75   76   77   78   79   80