Page 28 - Zsiráf Magazin - 2016. november
P. 28
nem kell, nekik pedig nem fáj
a fejük, hogy mit vigyenek a
vendégségbe. Az italfogyasz-
tással kapcsolatban mindig
sarkalatos pont az alkohol,
amely segít kicsit oldottabbá
tenni a hangulatot (lásd. az
előző pont), de vigyázzuk vele,
hogy senki ne vigye túlzásba
a mennyiséget! A házigazda
felelőssége, ha valaki rosszul
lesz, vagy túlságosan is elen-
gedi magát, az azonban szin-
tén fontos, hogy a házigazda
is jól érezze magát, és ne csak
a vendégei között járőrözzön
azt figyelve, ki-milyen állapot-
ban van. Meg kell találni az vagy kis vendégváró falatkákkal készülni. A
aranyközéputat. Érdemes tehát a buli kezde- tapasztalat azt mutatja, hogy a sós rágcsák és
tekor tisztázni a „házirendet”, hogy a vendé- a falatkák a vendégség első perceiben, illetve
gek is tisztában legyenek vele, meddig me- az első óra elteltével fogynak a legjobban, így
hetnek el az alkoholfogyasztásban. már az elején terítsd ki a készleteidet, ügyelve
arra, hogy egy-két zacskó chips azért marad-
...éhesek lesznek jon tartalékba is. Szintén hozathatsz rágcsál-
nivalót a vendégekkel, de vigyázat! Hiába biz-
Nem biztos, de ha több órás összejövetelt tosítod a lakást a művelethez, attól még nem
szervezel, akkor érdemes szendvicsekkel, illik a teljes költséget a vendégekre terhelni.