Page 58 - Zsiráf Magazin - 2018. január
P. 58
4 20 éves a Zsiráf Magazin
DIÉTÁS PIZZA
A cím sajnos megtévesztő, mert inkább hívhat- Elkészítés menete:
nánk paradicsomos padlizsán falatkáknak… de Melegítsd elő a sütőt 200 fokra. A padlizsánt
az íze mennyei és a nagy ünnepi kajálások, és nagyjából 8 mm vastagságú szeletekre vágd,
vizsga időszakbeli nasik után igazán üdítő étel! és pakold egy sütőpapírral bélelt tepsire. Lo-
csold meg őket pár csepp olívaolajjal, ízlés
Hozzávalók: szerint szórhatsz rá bazsalikomot és oregánót
• 1 kemény padlizsán is, vagy más intenzív fűszert. 10 percre told a
• 1 üveg paradicsomszósz sütőbe a zöldségeket.
• 1 nagy marék parmezán vagy más kemény
sajt Vedd ki, kevés parmezánnal szórd meg a pad-
• Olívaolaj lizsánok tetejét és tedd vissza még 5-10 percre.
• Fűszerek ízlés szerint Ismét vedd ki a tepsit, mindegyik padlizsánra
• Sonka tegyél egy kevés paradicsomszószt, és a többi
• Olajbogyó feltétet is, ahogy szeretnéd. A maradék par-
• Gomba mezánt is szórd rá, hogy jó ropogósra süljön
a teteje.
5 perc sütés, és már kész is. Nem tart sokáig,
csak kicsit macerás a sok ki-bevétel miatt. De
megéri!