Page 45 - Zsiráf Magazin - 2019. március
P. 45

Az év borlapja díjat pedig az Arany Kaviár.
            Idén második alkalommal adott át a Dining
            Guide életműdíjat, amelyet Bíró Lajos kapott,
            aki a magyar gasztronómia egyik nagy meg-
            újítója. Az év ifjú séftehetsége díjat Farkas
            Richárd, a Pajta séfje kapta, az év séfje díj
            tulajdonosa pedig a Borkonyha és a Textú-
            ra séfje, Sárközi Ákos lett. Az év legígérete-
            sebb konyhája díjat is ő vette át, az elismerés
            a Textúra étteremnek szólt. Az év innovatív
            konyhája díj a Tiszavirág étteremé lett.







































            Idén is külföldi szaktekintélyek segítették  el a világ legnagyobb nevű étteremkalauzánál,
            a végső döntéshozatalt. A nemzetközi szak- a Michelin Guide-nál. A gálán bejelentették
            mai zsűrit Enrico Crippa vezette, aki a három  a Made in Hungary Top Gasztronómia Társulás
            Michelin-csillagos  Piazza  Duomo  étterem  létrejöttét: a Dining Guide és a Magyar Bocuse
            séfje. A Dining Guide évek óta dolgozik to- d’Or Akadémia hívta életre a 20 legjobb hazai
            vábbá Fausto Arrighivel is, aki 36 évet töltött  étterem részvételével. A társulás célkitűzése
   40   41   42   43   44   45   46   47   48   49   50