Page 28 - Zsiráf Magazin - 2015. december
P. 28

6





















































            Zserbógolyó





            Hozzávalók:
            •  150 g kekszmorzsa
            •  150 g dió
            •  5 evőkanál lekvár/dzsem
            •  90 g étcsokoládé


            Elkészítés ideje:
            Pár óra, a hűtés miatt

            Elkészítés menete:
            Keverd össze a darált háztartási kekszet és a
            diót a sárgabaracklekvárral. Formázz belőle
            golyókat, majd fél órára tedd az elkészült go-
            lyókat a hűtőbe. Olvaszd fel az étcsokit, és a
            golyókat forgasd meg bennük. Még mielőtt
            megdermedne, szórd meg őket a darált di-
            óval. Még egy órára visszamegy a hűtőbe,
            hogy a csoki megdermedjen, és kész is!
   23   24   25   26   27   28   29   30   31   32   33