Page 24 - Zsiráf Magazin - 2016. április
P. 24
2
EGY DIETETIKUS
SZEMÉVEL
MINDANNYIAN SZERETJÜK A KULINÁRIS ÉLMÉNYEKET, SZERETÜNK JÓKAT ENNI. DE
VAJON SAJÁT ÉTRENDÜNK ÖSSZEÁLLÍTÁSÁNÁL KELLŐ GONDOT FORDÍTUNK AZ
ALAPANYAGOKRA? TUDJUK, MIT, MIKOR ÉS MIÉRT ÉRDEMES FOGYASZTANI, ÉS HOGY
AMIKOR BELEHARAPUNK EGY-EGY ÍZLETES FALATBA, MILYEN HATÓANYAGOKAT
JUTTATUNK SZERVEZETÜNKBE? SHENKER-HORVÁTH KINGA DIETETIKUSSAL
BESZÉLGETTÜNK A TÁPLÁLKOZÁSI SZAKÉRTŐ SZEREPÉRŐL, A DIÁKOK ÉTKEZÉSI
SZOKÁSAIRÓL, AZ ÚJ KÖZÉTKEZTETÉSI RENDELETRŐL, ÉS ARRÓL, MIT, MIÉRT ÉRDEMES
FOGYASZTANUNK A NYÁRI IDŐSZAKBAN.