Page 24 - Zsiráf Magazin - 2016. április
P. 24

2






















































            EGY DIETETIKUS








            SZEMÉVEL











            MINDANNYIAN SZERETJÜK A KULINÁRIS ÉLMÉNYEKET, SZERETÜNK JÓKAT ENNI. DE
            VAJON SAJÁT ÉTRENDÜNK ÖSSZEÁLLÍTÁSÁNÁL KELLŐ GONDOT FORDÍTUNK AZ
            ALAPANYAGOKRA? TUDJUK, MIT, MIKOR ÉS MIÉRT ÉRDEMES FOGYASZTANI, ÉS HOGY
            AMIKOR BELEHARAPUNK EGY-EGY ÍZLETES FALATBA, MILYEN HATÓANYAGOKAT
            JUTTATUNK SZERVEZETÜNKBE? SHENKER-HORVÁTH KINGA DIETETIKUSSAL
            BESZÉLGETTÜNK A TÁPLÁLKOZÁSI SZAKÉRTŐ SZEREPÉRŐL, A DIÁKOK ÉTKEZÉSI
            SZOKÁSAIRÓL, AZ ÚJ KÖZÉTKEZTETÉSI RENDELETRŐL, ÉS ARRÓL, MIT, MIÉRT ÉRDEMES
            FOGYASZTANUNK A NYÁRI IDŐSZAKBAN.
   19   20   21   22   23   24   25   26   27   28   29