Page 40 - Zsiráf Magazin - 2016. december
P. 40

2



            MI KERÜL





            AZ ASZTALRA






            KARÁCSONYKOR?









































            VANÍLIA, FAHÉJ, NARANCSHÉJ, MÁK, DIÓ, GYÖMBÉR, SZEGFŰ-
            SZEG, CITROM, SÁFRÁNY, ÁNIZS, CSOKOLÁDÉ ÉS FENYŐILLAT. RE-
            MÉLJÜK EZEK A HALLATÁN, MINDENKINEK A VARÁZSLATOS, MEG-
            HITT ÜNNEP, A KARÁCSONY, A KÖZÖS, HANGULATOS ÉTKEZÉSEK,
            ÉS AZ ÍNYENC ÉTELEK JUTNAK ESZÉBE, NEM PEDIG A GYOMOR-
            RONTÁS, A BÖJT ÉS A DIÉTÁZÁS. AZ EGÉSZSÉGES TÁPLÁLKOZÁSBA
            BEÉPÍTHETŐK A MAGYAROS ÉTELEK IS, HISZEN NINCS TILTOTT
            ÉTEL VAGY ÉLELMISZER, CSAK KERÜLENDŐ MENNYISÉGEK!
            ERRE AZ ÜNNEPRE ÚGY KELLENE GONDOLNUNK, HOGY AZ EL-
            FOGYASZTOTT, ÍNYCSIKLANDÓ FŰSZEREKKEL KÉSZÍTETT ÉTELEK
            ÉS ÉDESSÉGEK HATÁSÁRA – MELYEKET AJÁNLATOS HÁZILAG EL-
            KÉSZÍTENI –, SZERVEZETÜNK FELTÖLTŐDIK, JÓTÉKONYAN BEFO-
            LYÁSOLJA EMÉSZTŐRENDSZERÜNKET. FONTOS, HOGY ÜNNEPEK
            ALKALMÁVAL SE FELEJTSÜK EL A NAPI TÖBBSZÖRI ZÖLDSÉG- ÉS
            GYÜMÖLCSFOGYASZTÁST, MEGFELELŐ MENNYISÉGŰ ÉS MINŐSÉ-
            GŰ FOLYADÉKBEVITELT, ÉS A FRISS LEVEGŐN LEHETŐLEG NAPI
            RENDSZERESSÉGGEL VÉGZETT TESTMOZGÁST!
   35   36   37   38   39   40   41   42   43   44   45