Page 48 - Zsiráf Magazin - 2016. október
P. 48
HOGYAN DOBD FEL A JÓL
ISMERT SÜTEMÉNYEKET?
1. Csokipudingra szórj kakaós kekszmorzsát, és
szúrj sírkőnek kekszet a tetejére!
2. Akárcsak karácsonykor, tojásfehérjehabbal
díszítsetek mézeskalácsot, csak most csont-
vázasra!
3. Piros ételfestékes krémmel és fekete marci-
pánmassza-szarvakkal csináljatok ördögös
cupcake-et!
4. Süss szellem alakú linzersütit, és tegyél rá ol-
vasztott fehér csokit!
5. Süss egy tortát, vond be cukormasszával,
és tegyél rá fekete-sárga masszából kivágott
halloweeni díszítést!
6. Olvasztott csokival rajzolj pókhálót egy tortá-
ra, cukorkákból, és a maradék csokiból pedig
csinálj póklábakat!Ha kész a tojás, pucold meg,
nyomkodd össze azt is, majd keverd el a többi
hozzávalóval, vágj hozzá petrezselymet, sózd
és borsozd kedvedre, keverd hozzá a majo-
nézt, ezzel nagyjából kész is vagy. Dobd a
kenyereket a pirítóba, és már indulhat is a nap!