Page 48 - Zsiráf Magazin - 2016. október
P. 48

HOGYAN DOBD FEL A JÓL




        ISMERT SÜTEMÉNYEKET?







        1.  Csokipudingra szórj kakaós kekszmorzsát, és
            szúrj sírkőnek kekszet a tetejére!
        2.  Akárcsak karácsonykor, tojásfehérjehabbal
            díszítsetek mézeskalácsot, csak most csont-
            vázasra!
        3.  Piros ételfestékes krémmel és fekete marci-
            pánmassza-szarvakkal  csináljatok  ördögös
            cupcake-et!
        4.  Süss szellem alakú linzersütit, és tegyél rá ol-
            vasztott fehér csokit!
        5.  Süss egy tortát, vond be cukormasszával,
            és tegyél rá fekete-sárga masszából kivágott
            halloweeni díszítést!
        6.  Olvasztott csokival rajzolj pókhálót egy tortá-
            ra, cukorkákból, és a maradék csokiból pedig
            csinálj póklábakat!Ha kész a tojás, pucold meg,
            nyomkodd össze azt is, majd keverd el a többi
            hozzávalóval, vágj hozzá petrezselymet, sózd
            és borsozd kedvedre, keverd hozzá a majo-
            nézt, ezzel nagyjából kész is vagy. Dobd a
            kenyereket a pirítóba, és már indulhat is a nap!
   43   44   45   46   47   48   49   50   51   52   53