Page 95 - Zsiráf Magazin - 2016. február
P. 95

Spenótos gnocchi






            Hozzávalók:                                       A spenótot alaposan megmossuk és a vajon
                                                              az apróra vágott hagymával puhára pároljuk.
            •  50 dkg gnocchi                                 Miután megsóztuk felöntjük tejszínnel és né-
            •  30 dkg spenót                                  hány perc alatt kissé sűrűre főzzük.
            •  2 dl tejszín
            •  3 gerezd fokhagyma                             A gnocchit sós vízben kifőzzük, és a leszűrést
            •  5 dkg vaj                                      követően összeforgatjuk a parajos szósszal.
            •  10 dkg sajt                                    Tálalásnál a tetejére frissen őrölt borsot és
            •  só                                             parmezán sajtot teszünk.
            •  bors
            •  parmezánsajt a tetejére
   90   91   92   93   94   95   96   97   98   99   100